• image

MAN-MAN-MAN…..

FUTURE FELLOWS- TERUG IN HET THEATER ! 

poster 2

Na het succes van de eerste  avondvullende theatershow, die in het teken stond van onze vaders, is het tijd voor een spetterend vervolg. Ook deze keer staan we weer in theater Cultura in Ede , een prachtige zaal voor een intieme show.

Het gaat weer gebeuren ! De data zijn rond, het theater geboekt,het script geschreven,de arrangementen op punt gezet, de schoenen gekocht en er wordt  flink geoefend!  We liggen op koers voor onze tweede theatershow met als titel : MAN- MAN –MAN …

Deze keer dus  in het teken van de Man, of beter :  Mannen van een zekere leeftijd…. ze komen in soorten en maten voorbij, in een mix van prachtige ballads, meerstemmige popsongs, up-tempo knijters, gedurfde choreografieën, vette knipogen en oorverdovende stiltes. De Fellows benutten alle muzikale hoeken van Cultura weer met begeleiding van een ijzersterke live-band.

En vrouwen ?  Man, man, man,….. die zijn mééééér dan welkom !!

MAN-MAN-MAN  op 4,5 en 6 DECEMBER 2018 we beginnen om 20.15 uur

Kaarten  à € 17,50 zijn verkrijgbaar via  https://www.cultura-ede.nl/theater/voorstellingen-2018-2019.aspx (selecteer december en klik op zoeken) en bij de Fellows-mannen

Herman-Sybo-Dirk Jan-Chris-Wim-Kees

Future Fellows

Fotomomentjes 0003 FutureFellows web

Het mannenensemble Future Fellows bestaat uit zangers en oud-zangers van Popkoor Future. Verdeeld over mooie bas- bariton en tenor stemmen brengt de groep een zeer veelzijdig repertoire op feesten, partijen, festivals en in het theater. De eerste avondvullende muziektheatershow was een groot succes en smaakt naar meer! Van gevoelige ballades tot een fout kwartiertje, de Fellows maken er, samen met het publiek, een feestje van. Voor informatie en boekingen gebruikt u ons contactformulier.  


 

Future Fellows treden op:

Geen evenementen