• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Nieuws

Stemmen op Popkoor Future

IMG 0860
De 40 leden van Popkoor Future kwamen tot 16 maart wekelijks bijeen om te repeteren in Elst, maar zijn sinds de Corona-crisis genoodzaakt om thuis te blijven. Dat weerhoudt hen er niet van om toch samen te zingen! Afzonderlijk hebben ze thuis hun eigen partij ingezongen van het nummer Fix You van Coldplay, begeleid door Elwin Lentze. Dirigent en muzikale duizendpoot Erik Fortier heeft het hierna gemixt tot een 5-stemmig geheel. Fantastisch, hoe je op afstand toch heel erg samen kunt zijn! Het eindresultaat is toegezonden naar de #thuistheaterchallenge van Theater Junushoff in Wageningen.
Fix You biedt troost in deze moeilijke tijd. Word jij ook geraakt door Fix You van Popkoor Future? Breng dan je stem uit op ons. De inzending met de meeste likes mag na de coronatijd namelijk optreden in theater Junushoff in Wageningen. Daar kijken we natuurlijk enorm naar uit!
Kunnen we op je rekenen?

Lentekriebels en nieuwe optredens

IMG 0431

We zijn dit jaar heerlijk van start gegaan met het instuderen van nieuwe nummers. En met de lente op komst krijgen wij ook weer kriebels om op te gaan treden.

Op zaterdag 21 maart doen we mee aan een korenfestival. Ter voorbereiding hierop zijn we aan de slag gegaan met regisseur en choreograaf Richard Sprokkereef. Door zijn inbreng zingen we nu geen losse nummers, maar vertellen we echt een verhaal. Daarnaast hebben we een avond les gehad van zangpedagoog Marij van den Boom. Zij heeft ons laten ervaren wat het effect is van een goede koorklank, dynamiek en techniek. We kijken er erg naar uit om alles wat we geleerd hebben nu in de praktijk te brengen op het korenfestival. 10 koren uit de provincie Utrecht treden daar tussen 13.00 en 17.00 uur op en het koor met het beste juryrapport mag door naar de landelijke finale. Publiek is van harte welkom. Kaartjes zijn die dag verkrijgbaar bij de balie voor €9,-

Het korenfestival vindt plaats in het ZIMIHIC theater Stefanus, Braziliëdreef 2 in Utrecht. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

En na dit spannende optreden gaan we iets heel anders doen … we vieren samen met heel Nederland dat we 75 jaar vrij zijn!

In de nacht van 4 op 5 mei zingen we tussen 0.30 en 1.30 uur op de Grebberg in Rhenen. Heel bijzonder! Er branden kaarsjes op de graven van gesneuvelde militairen branden en onze muziek vormt een steuntje in de rug voor alle lopers die het bevrijdingsvuur door heel Nederland verspreiden. Mooi en fijn dat wij daar onze bijdrage aan kunnen leveren.

En traditiegetrouw treden wij in juni op tijdens het slotconcert van de Cuneradag. Dit jaar is dat op zaterdag 13 juni 2020 ’s avonds in de Cunerakerk.

We zien jullie graag bij één van onze optredens!

Agenda

Geen evenementen