• image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

Nieuws

13 oktober open repetitie Popkoor Future

image0

Popkoor Future heeft plaats voor nieuwe leden. Ben jij jonger dan 55 jaar en in het bezit van een muzikaal keeltje en wil je ook de nieuwste popmuziek zingen in een leuke, gezellige  en ambitieuze groep? Meld je dan nu aan voor de open repetitie op 13 oktober om 20.00 uur in: Multifunctioneel centrum; Het Bestegoed aan de tabaksweg 22 in Elst (Utrecht) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien en horen je graag!                                         

Optreden korenfestival Vocaal digitaal 21 maart

f661ce62 539b 4103 9a70 62bd89df4a61

Eindelijk trad popkoor Future zondag 21 maart weer op. Wij deden mee met het eerste Nederlandse online korenfestival. Dit festival werd gepresenteerd door het Top-presentatie duo Sander Gieling en Emily Orsouw waarbij wij als deelnemers ( 158 in totaal) en het publiek in goede handen waren.

De organisatie kwam tot stand door Balk Vocaal Digitaal met als kartrekkers Jurriaan Grootes, Petra Limon en Paul Sijben. En technisch gerealiseerd door team: WorldJam, een groep muziek liefhebbers, met als oprichter Simon Tomlinson, die sinds de lockdown maken dat koren zo goed mogelijk voor de dag komen. Zij verzorgde tijdens dit optreden  de Regie, Geluid mix, Beeld en live stream. Op de dag van inschrijving bleken de plekken na een paar uur al vergeven.  De 10 volgende koren waren uitverkorenen :

 1. Special Guest: Tulips from IKEA & Friends
 2. Vocal group Vocadoca uit Gouda
 3. @NOON, a capella koor uit Arnhem
 4. Close Singers Ensamble, met arrangement met een boodschap
 5. Popkoor Future uit Rhenen
 6. High Hopes, met voorliefde voor a capella muziek
 7. Popkoor Utrecht
 8. Leeuwenhart uit Utrecht
 9. Jokolo
 10. Surprise act: Diri-jam-dirigenten Jamuluskoor van 40 dirigenten olv “onze Jamulus Pionier Eric Fortier

Alle koren zingen via JAMULUS( open source netwerksoftware) die het mogelijk maakt op  grote afstand ( van Seattle tot Rusland) met elkaar muziek maken. En het beeld gaat via ZOOM( videotelefoniesoftwareprogramma)

2 uur lang vermaak en genieten van het uiteenlopende aanbod van zang in alle vormen. 777 huiskamers die live meekeken via Youtube en bijna 8000x nadien bekeken. Zoveel positieve reactie via alle kanalen gekregen. Als je dit zelf nog niet gezien of gehoord hebt kan je dit zien op:

Online koren festival: https://www.youtube.com/watch?v=xqb-rJo6-h8

Popkoor Future:

Soldier on: https://www.youtube.com/watch?v=I3nA5d0VNIs

Fix You : https://www.youtube.com/watch?v=2Xa5jPGvt2w

Met 28 koorleden hebben we onze repetitietijden besteed aan soundchecken en heel veel oefenen aan deze 2 nummers. Gelukkig mochten we dit doen onder begeleiding van een band( bas-gitaar, gitaar, drummer, toetsenist) en dit allemaal met onze enthousiaste en gedreven Jamulus pionier dirigent Eric Fortier.

Agenda

Geen evenementen

balk