• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Aankondiging kerstoptredens

De herfst kwam wat laat op gang, maar is nu toch echt een feit. Kortere dagen en gevallen blad betekent voor Popkoor Future ‘aan de slag met alle voorbereidingen rondom kerst’.

En er staan weer mooie kerstconcerten op het programma …

Op woensdagavond 12 december staan we met Popkoor Future op de kerstmarkt in Zetten (Julianaplein) tussen 18.00 en 20.00 uur. We hopen hier het winkelende publiek en alle ondernemers in de kramen een extra gezellige avond te bezorgen.

Op zaterdag 15 december (tijdstip volgt) zijn we te vinden op de jaarlijkse kerstfair in Rhenen. Op het geheel gerenoveerde Fr. Van de Paltshof staan tientallen sfeervolle verlichte kramen opgesteld; er rijdt een arrenslee door het centrum, je vindt er een levende kerststal en … je kunt er genieten van bekende en minder bekende kerstnummers gezongen door Popkoor Future!

Op zondagmiddag 16 december zingen we op de kerstmarkt Wageningen op diverse plekken in de Hoogstraat tussen 13.30 en 16.30 uur. Hier zullen we onze inmiddels beroemde ‘zang-slinger’ weer inzetten waar we het afgelopen jaar veel bekijks mee hadden. Vrijdagavond 21 december zijn we tussen 19.00 en 21.00 uur te vinden in winkelcentrum ‘Midden Betuwe’ in Lienden waar we iets moois gaan neerzetten voor het winkelende publiek en de ondernemers.

C54A1942

En tussen al deze kooroptredens door treedt het ensemble Future Females nog op tijdens  ‘Muziek bij de Buren’ in Ede (zondagmiddag 9 december, locatie en exacte tijdstip volgt), bij Zideris in Rhenen op vrijdagavond 14 december tussen 19.00 en 21.00 uur en op zondag 23 december tijdens ‘Keizerlijke Kerst op kasteel Amerongen’ tussen 12.30 en 14.00 uur. Mogelijk verzorgen de Females ook nog een optreden tijdens de kerstfair in Rhenen op 15 december (aansluitend aan het optreden van het koor). Laatste info hierover verschijnt via de social media.

Het ensemble Future Fellows staat begin december op de planken met hun voorstelling ‘Man, Man, Man’ in theater Cultura in Ede. Op woensdag 12 december treden zij op in Verzorgingstehuis de Meent in Veenendaal van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 15 december zullen ze tussen 12.00 en 16.00 uur het publiek in winkelcentrum Scheepjeshof in Veenendaal in de kerststemming brengen.  

Met deze lange lijst van optredens in de maand december zullen wij ons dus zeker niet vervelen de komende periode. We kijken er erg naar uit om jullie te zien bij een of meerdere  optredens, want oefenen is leuk, … maar zingen voor publiek doen we nog veel liever!

Agenda

Geen evenementen