• image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Past … present … FUTURE !

Met deze voorstelling vierden we op 1 oktober 2016 het 25-jarig jubileum van Popkoor Future. In theater de Junushoff in Wageningen voerden we twee spetterende shows op waarin het publiek met muziek en beeld door de afgelopen 25 jaar werd geleid.

Nu, 2 jaar later

staan we als koor voor een nieuwe uitdaging. Met een forse aanwas van nieuwe leden binnen alle stemgroepen willen we in 2019 een nieuwe theaterproductie neerzetten die minstens zo goed wordt ontvangen als ons vorige concert.

En we zijn al goed op weg!  

Zo’n 80% van alle nummers uit de nieuwe show is ingestudeerd, we hebben de audities voor solisten achter de rug, de rollen zijn verdeeld en er is een start gemaakt met het instuderen van de choreografie. En daarmee krijgt ieder nummer nog meer inhoud en uitstraling; een toegevoegde waarde voor u als publiek!

 54A3958

Vriendschap  

Rode draad in ons nieuwe theaterconcert is vriendschap. Zichtbaar in de verhaallijn en hoorbaar in de zorgvuldig uitgekozen nummers. Een tipje van de sluier … van Krezip tot Coldplay & van Mika tot Muse. Verrassend veelzijdig!

De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei 2019 in Theater Cultura in Ede. Voor u ligt dat in de verre toekomst, voor ons is het slechts 5 maanden gerekend vanaf de drukke kersttijd! Werk aan de winkel dus. Maar heerlijk om naar toe te werken.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in de aanloop naar ons concert?

Volg ons op onze website, Facebook of Instagram.

Agenda

Geen evenementen